Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ο γιος του Σόμπολου διορίστηκε σε υπουργείο (Καραγκούνη)! Τύχη βουνό!!

Κάθε γονιός νοιώθει άγχος για την επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού του. Από τον κανόνα δεν εκφεύγει ούτε ο πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο οποίος θα έμαθε με ικανοποίηση ότι ο γιος του διορίσθηκε Ειδικός Σύμβουλος στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γ. Καραγκούνη. 
Με το ΦΕΚ που ...
δημοσιεύει το avantipopolo.gr (αρ. ΦΕΚ 468/05-10-2012) αποδεικνύεται ότιο Γιώργος Σόμπολος του Παναγιώτη πήρε την επίζηλη θέση.Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Σόμπολος είναι δημοσιογράφος και εργάσθηκε ως αστυνομικός ρεπόρτερ – στα χνάρια του πατέρα του δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ