Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΕΡΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                    Αγρίνιο,  1 Οκτωβρίου 2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641 3 60302
FAX: 2641 0 48498 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας, περί  έρευνας του ΣΔΟΕ σε 27 από τους 29 (;) Καποδιστριακούς Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας, ο Δήμαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας κ. Παύλος Μοσχολιός δήλωσε τα εξής:

Πρώτον, μετά από επικοινωνία μου με το σύνολο σχεδόν των πρώην (αλλά και νυν) Δημάρχων, διαπιστώνεται ότι κανείς δεν γνωρίζει να διεξάγεται τέτοιος έλεγχος.
Δεύτερον, οι Δήμοι ελέγχονται καθημερινά για τη νομιμότητα των αποφάσεών τους και των οικονομικών τους δραστηριοτήτων από τα αρμόδια προς τούτο όργανα του Ελληνικού κράτους.
Τρίτον, όχι μόνο δεν αρνούμαστε, αλλά στο πλαίσιο της Διαφάνειας που πρέπει να διέπει τη λειτουργία μας, επιθυμούμε και επιζητούμε τον πλήρη έλεγχο από τα αρμόδια όργανα.
Τέταρτον, οι αιρετοί (Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, μέλη Επιτροπών κλπ), έχουν υποχρέωση όχι μόνο να υποβάλλουν, αλλά και να αναρτούν στο Διαδίκτυο τη δήλωση περιουσιακής τους κατάστασης, ώστε αυτή και από τα αρμόδια όργανα να ελέγχεται και οι πολίτες να είναι γνώστες, να ελέγχουν και να παρακολουθούν τις όποιες μεταβολές υπάρχουν.
Πέμπτον, σε ό,τι με αφορά, το δικό μου «πόθεν έσχες» κατατίθεται στα αρμόδια όργανα και δημοσιεύεται ανελλιπώς στο Διαδίκτυο από το έτος 2003, (όταν δηλαδή ανέλαβα για πρώτη φορά καθήκοντα Αντιδημάρχου και πολύ πριν αυτό καταστεί απαιτητό από το νόμο), ώστε οι συνδημότες μου να έχουν πλήρη γνώση της περιουσιακής μου κατάστασης και της εξέλιξής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ