Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ξέσπασε στο Βύζα ο Παναιτωλικός με ηγέτη τον Κουτσοσπύρο

Το τρίποντο του Παναιτωλικού μπορεί να άργησε 2 αγωνιστικές, ήττα με Καλλονή και ισοπαλία με Καβάλα, όμως σήμερα δεν μπορούσε να στραβοπατήσει και με τον Βύζαντα Μεγάρων. 
Ο Παναιτωλικός έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε μια εύκολη νίκη τελικά με τελικό σκορ 3-0. Σκόρερ για τον Παναιτωλικό ήταν οι Κουτσοσπύρος στο 60’, Πασάς στο 66’ και Ακουάρο 84’ ενώ στο τελευταίο μισάωρο χάθηκαν ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.
Ο Νίκος Καραγεωργίου παράταξε την ομάδα με 4-3-3, τον Τακίδη κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκη δεξιά, Δάρλα αριστερά Ιωάννου και Ακουάρο στα στόπερ. Η τριάδα στα χαφ ήταν Κούσας σαν κόφτης, Σφακιανάκης και Γιάνεφ σε πιο επιθετικό ρόλο, Πασάς – Φαβάλι ακραίοι επιθετικοί και Κουτσοσπύρος στην κορυφή. 
Στο δεύτερο μέρος ο Γκόλιας, Καμαρά και Μητρόπουλος στη θέση του Καμαρά που αγωνίστηκε για 20 λεπτά περίπου και βγήκε από το παιχνίδι γιατί ...
ένιωσε ανοχλήσεις και φοβήθηκε κάποιον ενδεχόμενο τραυματισμό.

Το πρώτο ημίχρονο βέβαια δεν πήγε όπως το φανταζόταν καθώς ο Βύζας ήταν καλά στημένος στα μετόπισθεν και ο Παναιτωλικός δυσκολευόταν να αναπτυχθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βύζας κουράστηκε, οι παίκτες του Παναιτωλικού το πίστεψαν και ο Κουτσοσπύρος έλυσε το γόρδιο δεσμό στο 64΄ και από εκεί και έπειτα ο Παναιτωλικός λύθηκε και έκανε το καλύτερό του ημίχρονο με πολλές φάσεις και μεγάλη πίεσε στον αντίπαλο.

Ο MVP της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Κουτσοσπύρος που πήρε από το χέρι τον Παναιτωλικό και του έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού σκόραρε , έβγαλε ασίστ, πίεσε και κέρδισε όλες τις μάχες. Κινητήριος μοχλός ήταν ο Γιάνεφ που οργάνωνε το παιχνίδι ενώ έκανε και κάποια σουτ. Πολύ καλοί στο και στο πρώτο μέρος και οι Κούσας σε ρόλο αμυντικού χαφ και Φαβάλι. Από τον Παναιτωλικό του τελευταίου μισάωρου δεν μπορούμε να βγάλουμε κανέναν που να υστέρησε καθώς οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου τα έδωσαν όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ