Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Επαγγελματικό… διπλό για Παναιτωλικό, 1-0 τον Φωκικό

Χωρίς να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά έχοντας την απαραίτητη ουσία, ο Παναιτωλικός κατάφερε να φύγει νικητής από την Άμφισσα.

Ο Νίκος Καραγεωργίου πανηγύρισε σημαντική νίκη της ομάδας του απέναντι σε αυτή του άλλοτε συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Κριστόφ Βαζέχα, καθώς οι Αγρινιώτες πλέον έφτασαν τον Φωκικό στη βαθμολογία με τις δυο ομάδες να έχουν αμφότερες από επτά βαθμούς και να είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν περισσότερο έμπειροι και κατάφεραν να .....
διαχειριστούν το προβάδισμα που πήραν από το πρώτο μέρος στο γήπεδο της Άμφισσας, την ώρα που γηπεδούχοι ήθελαν, αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την πρώτη τους ήττα στη φετινή Football League.
Ο Παναιτωλικός από το ξεκίνημα του παιχνιδιού στην Άμφισσα ήθελε να δείξει ότι έχει ταξιδέψει ως εκεί με μοναδικό στόχο το διπλό. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ευτύχησε να έχει σε καλή βραδιά τους Φαβάλι, Κουτσοσπύρο και Σφακιανάκη, με αποτέλεσμα οι έμπειροι άσοι των Αγρινιωτών να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Γεωργίου και να μην επιτρέπουν έτσι στους γηπεδούχους να βγουν από την άμυνά τους για να απειλήσουν την άμυνα του Παναιτωλικού.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 38’ να πάρουν προβάδισμα, όταν από λάθος της άμυνας του Φωκικού ο Σφακιανάκης βρέθηκε αμαρκάριστος και πλάσαρε εύστοχα τον Γεωργίου, ενώ συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να δημιουργηθεί ωστόσο κάποια σημαντική στιγμή μπροστά στις δυο εστίες.
Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραγεωργίου έδειξαν πως περισσότερο ενδιαφέρονταν για τη διατήρηση του υπέρ τους σκορ παρά για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος που θα «κλείδωνε» το παιχνίδι. Ο Φωκικός προσπαθούσε από την πλευρά του να φανεί απειλητικός, ωστόσο, παρά τον γρήγορο ρυθμό που θέλησε να δώσει η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα στο ματς, η εστία του Τακίδη δεν κινδύνεψε ουσιαστικά κι έτσι οι Αγρινιώτες έφυγαν νικητές από την Άμφισσα.
Ο Παναιτωλικός έτσι έχει καταφέρει να φτάσει στους 7 βαθμούς και να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, την ώρα που ο Φωκικός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και δεν κατάφερε έτσι να παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία, ισοβαθμώντας πλέον με τον αποψινό του αντίπαλο.
ΦΩΚΙΚΟΣ: Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο, Λίτσος (62’ Λίτσος), Τετέ, Σκαρίμπας (46' Γκομές), Ταμπάκης, Θέος (51' Αμπντουραχμάνι), Ευσταθίου, Μπουλούλης
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης, Μητρόπουλος, Γκόλιας, Ιωάννου, Αακουάρο, Σφακιανάκης, Φαβάλι (85’ Πασάς), Μπογκντάνοβιτς (80’ Γιάνεφ), Κουτσοσπύρος, Κούσας, Μύγας (59’ Δάρλας)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ