Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ME EΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


H Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου στα πλαίσια του 10ημέρου δράσης της, συνδιοργάνωσε με τη διεύθυνση του 5ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου εκδήλωση με θέμα:
«Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Ειρήνη». 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε απαγγελία αντιπολεμικών ποιημάτων, έκθεση ζωγραφικής, χαιρετισμούς εκ μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου και της επιτροπής Ειρήνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρα 10 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου δημοτικού σχολείου Αγρινίου. Στο τέλος μοιράστηκε από την επιτροπή ειρήνης, σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, για τα αξιόλογα ζωγραφικά έργα, που επιβεβαίωσαν την δουλειά που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα από καθηγητές και μαθητές για τα ζητήματα της Ειρήνης.
Εμφάνιση _DSC8895.jpg

Εμφάνιση _DSC8940.jpg

Εμφάνιση _DSC8914.jpg


Εμφάνιση _DSC8941.jpg
Εμφάνιση _DSC8918.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ