Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Στο δημαρχείο Αστακού αυτή την ώρα ο Δ. Στρατούλης

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή υπουργό κοινωνικών ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη έχει σήμερα ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης στο γραφείο του στο δημαρχείο Ξηρομέρου. Ο κ. Στρατούλης είναι η πρώτη...φορά που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο δήμο Αστακού ενώ είναι η πρώτη φορά που βγαίνει και εκτός των τειχών του υπουργείου.
Ο κ. Γαλούνης θα ενημερώσει τον κ. Στρατούλη για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το δήμο Ξηρομέρου, όπως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο υγείας Αστακού και τα περιφερειακά ιατρεία λόγω ελλείψεων σε προσωπικό, τον βιολογικό καθαρισμό, τα σφαγεία, το πολύ άσχημο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο ιδιαιτέρως το οδικό δίκτυο Άγιος Δημήτριος- Πλατυγιάλι-Αστακός, το δίκτυο ύδρευσης, τη μαρίνα στο λιμάνι Αστακού, το νέο γυμνάσιο κ.α. Στη συνέχεια ο κ. Στρατούλης θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αστακού όπου θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας στην ευρύτερη περιοχή. Αυτή την ώρα ο κ. Στρατούλης συναντάται με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου και εκπροσώπους των ιχθυοκαλλιεργητών.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους φορείς της πόλης και το δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ