Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ρύθμιση οφειλών προς τη ΔΕΗ ακόμη και σε… 100 δόσεις...

Σε νέα ρύθμιση οφειλών με ευνοϊκότερους όρους και περισσότερες δόσεις, προχωρά η ΔΕΗ, προκειμένου να αντιμετωπίσει το οξύ πρόβλημα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Όπως προανήγγειλε...
από τη Βουλή, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, την ερχόμενη εβδομάδα - πιθανότατα τη Δευτέρα – θα ανακοινωθούν οι νέες ρυθμίσεις για τους διακανονισμούς των οφειλών.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, οι ρυθμίσεις βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο διαμόρφωσης μετά τις επαφές που είχε η κυβέρνηση με την Επιχείρηση.
Σημείωσε δε ότι οι νέες ρυθμίσεις θα ανακουφίσουν τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά και θα δώσουν τόσο στην ίδια τη ΔΕΗ όσο και στους καταναλωτές μια μεγάλη ανάσα.
Πατήστε EΔΩ στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» για τις αλλαγές που θα φέρει η νέα ρύθμιση...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ