Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Εμφάνιση IMG_6452 (1).JPG
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝ: 6934841158 - ΚΙΝ: 6976876708 
ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 
Με τον υφυπουργό επικράτειας Τέρενς Κουίκ, συναντήθηκαν σήμερα ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Ντούπης και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος, Παναγιώτης Μιχαλάτος.
Στην συνάντηση, οι κύριοι Ντούπης και Μιχαλάτος, μετέφεραν όλα τα...
σημαντικά προβλήματα του νομού μας, για τα οποία ο υφυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεσμευόμενος για συγκεκριμένες ενέργειες.
Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε το φλέγον θέμα της επικαιρότητας σχετικά με την παραμονή των πανεπιστημιακών τμημάτων στο Αγρίνιο, θέμα για το οποίο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας έχουν δώσει μάχη από την πρώτη στιγμή με κάθε πρόσφορο μέσο. Τα στελέχη του κινήματος, πρόκειται να αναλάβουν κάθε δυνατή πρωτοβουλία σε τοπικό επίπεδο, ενώ και ο υφυπουργός από τη μεριά του, δεσμεύτηκε να θέσει άμεσα το ζήτημα στον αρμόδιο υπουργό, πάντα στην κατεύθυνση της παραμονής των τμημάτων στον νομό.
Επιπρόσθετα, τέθηκε εκ νέου στον υφυπουργό το θέμα της στέγασης της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας, που εξακολουθεί να λειτουργεί σε ακατάλληλο κτίριο, για το οποίο ο κύριος Κουίκ τόνισε ότι συνεχίζονται οι επαφές με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την εξεύρεση λύσης.
Σχετικά με την υποστελέχωση των νοσοκομείων στον νομό, ο υφυπουργός σημείωσε, ότι το πρόβλημα αναμένεται να βρει λύση, μετά τις προσλήψεις που προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει το Υπουργείο Υγείας, συνολικά στον τομέα της υγείας, καθώς τη δεδομένη στιγμή τα δημοσιονομικά μεγέθη, δεν επιτρέπουν παρεμβάσεις.
Για το ζήτημα όμως της αξιοποίησης του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου, το οποίο ρημάζει, κινδυνεύοντας να γίνει το κτίριο «φάντασμα» της πόλης, παρά τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τους φορείς για την αξιοποίηση του, τα στελέχη του κινήματος, τόνισαν ότι ο συντοπίτης Υπουργός Υγείας, πρέπει άμεσα να αναλάβει τις ευθύνες του, δίνοντας τώρα λύση, ενώ και ο υφυπουργός σημείωσε, πως θα αποτελέσει μια από τις προτεραιότητές του στην επόμενη συνάντηση του με τον Υπουργό Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ