Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ: STOP ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ: STOP ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Η Δημοτική Παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ–ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», ενόψει της επικείμενης άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και της αύξησης γενικότερα των....
πλειστηριασμών των ακινήτων, πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου το παρακάτω ψήφισμα, το οποίο έγινε ομόφωνα αποδεκτό:
ΨΗΦΙΣΜΑ
«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου, συμμεριζόμενο απόλυτα τους πολίτες των οποίων η πρώτη κατοικία κινδυνεύει εξαιτίας του ότι μέχρι και σήμερα η κυβέρνηση δεν έχει προβεί στην νομοθετική κατοχύρωση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς εκ μέρους των Τραπεζών:
ΣΥΜΦΩΝΕΙ ότι πρέπει να προφυλαχθούν οι πολίτες, που λόγω της κρίσης και της ανεργίας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις.
ΖΗΤΑ να ψηφιστεί από το ελληνικό κοινοβούλιο άμεσα ρύθμιση με την οποία να διασφαλίζεται πλήρως η πρώτη κατοικία από πλειστηριασμούς, ώστε να σταματήσει η αγωνία και ο τρόμος των πολιτών, από το γεγονός ότι θα βγούν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ