Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Τα ψέματα τελείωσαν : Η Ώρα του Λαού πλησιάζει - Oι Πολιτικές των Μνημονίων πρέπει να ηττηθούν.

Τα ψέματα τελείωσαν. Τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου οι 300 Βουλευτές αναμετρώνται με την Ιστορία. Ή θα υποταχθούν στη συντονισμένη καμπάνια τρομοκρατίας της Κυβέρνησης, των κεντρικών ΜΜΕ και της νεοφιλελεύθερης διεθνούς, βυθίζοντας τη Χώρα ακόμη περισσότερο στην ανυποληψία και την....
υποταγή, ή θα τολμήσουν να πουν το μεγάλο ΟΧΙ ως αφετηρία ενός νέου ξεκινήματος για να ανακτήσει η πατρίδα μας την εθνική της κυριαρχία και την περηφάνια της και ο Λαός τη χαμένη του αξιοπρέπεια, το δικαίωμα να διαφεντεύει τον τόπο του και να ορίζει τη ζωή του.

Οι πιέσεις είναι μεγάλες. Τα τσακάλια της διαπλοκής, οι διεθνείς τοκογλύφοι, το γερμανοκρατούμενο Ιερατείο της αντιδραστικής ΕΕ και οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχουν συμπτύξει μαύρο μέτωπο και απειλούν να μας «καταστρέψουν» εάν δεν υποκύψουμε στις εξωφρενικές απαιτήσεις τους. Τους είναι αδιανόητο ότι η εφαρμογή του εξοντωτικού προγράμματος που έχουν επιβάλλει μπορεί να κινδυνεύσει με την απομάκρυνση των δικών τους ανθρώπων από την Κυβέρνηση.

Καθημερινά επισημαίνουν κινδύνους που απειλούν να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης, εφόσον εγκαταλείψουμε το πρόγραμμα εξυγίανσης και πούμε όχι στη λιτότητα. Επιμένουν στη μέχρι κεραίας αποπληρωμή του χρέους χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν αυτό σημαίνει την πλήρη καταστροφή του κοινωνικού κράτους με βαρύτατες συνέπειες σε βάρος της κοινωνίας. Εξαπολύουν μύδρους εναντίον όσων αντιδρούν στα σχέδιά τους, ενώ επαναφέρουν το δόγμα του ΣΟΚ για να τρομάξουν το λαό και να τον οδηγήσουν ξανά στη μνημονιακή στρούγκα.

Ευρισκόμενοι σε πλήρη σύγχυση και με τις πολιτικές τους εφεδρείες να έχουν εξαντληθεί, επαναφέρουν στο πολιτικό προσκήνιο τον Γιώργο Παπανδρέου για να μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τη σοσιαλιστική, δημοκρατική, πατριωτική κοινωνική βάση. Αυτόν που με τις επιλογές του ολοκλήρωσε το καταστροφικό έργο των Κυβερνήσεων Καραμανλή, επιτρέποντας να μετατραπεί η Ελλάδα σε αποικία χρέους της Μέρκελ και των τοκογλύφων δανειστών. Αυτόν που επί δυόμιση χρόνια εφάρμοσε με ιδιαίτερη σκληρότητα τη συμφωνία της Ουάσιγκτον – απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ολοσχερή κατάργηση των κοινωνικών παροχών, ιδιωτικοποιήσεις, όχι μόνο των μεγάλων δημόσιων οργανισμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΥΔΑΠ κ.λ.π, αλλά και τμημάτων του στενού δημόσιου τομέα και τέλος ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Οι εκλογές που θα επακολουθήσουν αμέσως μετά την αρνητική ψήφο των Βουλευτών στην εκλογή του κυρίου Δήμα, γνήσιου εκφραστή της νεοφιλελεύθερης διεθνούς, αποτελούν μοναδική ευκαιρία για τις αντιμνημονιακές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε η Νεοφιλελεύθερη επέλαση και να οδηγήσουν τη χώρα έξω από την κρίση. Ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο αλλά και την ενεργό συμμετοχή του οφείλει να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.

Εμείς τα μέλη και οι φίλοι της Σοσιαλιστικής Προοπτικής να στηρίξουμε μέχρι τέλους την επιστροφή της χώρας στη δημοκρατική ομαλότητα, στην κοινωνικά δίκαιη και περιβαλλοντικά ισόρροπη ανάπτυξη.

Η Νίκη θα είναι του Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ