Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές μέχρι την 1η Φεβρουαρίου βλέπει ο Κουτσούμπας

Εκλογές μέχρι την 1η Φεβρουαρίου «βλέπει» ο Δημήτρης Κουτσούμπας καθώς όπως δήλωσε σε συνέντευξή του «το πιο πιθανό είναι ότι μετά τις 29 Δεκεμβρίου θα οδηγηθούμε σε εκλογές».
Ο ΓΓ του ΚΚΕ εκτιμά ότι τελικά δεν θα συγκεντρωθούν οι απαραίτητες 180 ψήφοι για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο κ. Δήμας από την κ. Δαμανάκη, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι αυτό «είναι ένα σενάριο που ακούγεται... τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε «ας περιμένουμε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά κατά τη γνώμη μας, δεν αποκλείεται τίποτα, μπορεί να μην είναι ακριβώς σενάριο, μπορεί να το σκέφτονται, μένει να το δούμε, άλλωστε δεν είναι μακριά η 29η του Δεκέμβρη. Όμως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται ως πιο πιθανό σενάριο οι εκλογές εκτός αν αλλάξουν άρδην τα πράγματα στις άλλες δύο ψηφοφορίες, πράγμα που δεν το πιστεύω»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ