Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές για τη νέα χρονιά από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Χριστίνα Σταρακά

Το πρωτοχρονιάτικο της μήνυμά της και τις ευχές της για το 2015 σε όλους τους πολίτες απευθύνει η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά: 

"Εύχομαι ένα γεμάτο υγεία, δημιουργικό και αισιόδοξο 2015 σε όλους μας. Πρώτο μέλημα για όλους μας είναι να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε πλούτο τις διαφωνίες μας. Οι δυσκολίες δεν μας κατέβαλαν ποτέ και δεν θα μας καταβάλλουν ούτε τώρα. Ας έχουμε όλοι, με αρχή το 2015, την πορεία που όλοι επιθυμούμε για μας και τα παιδιά μας",


Νωρίτερα σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς  από στρατευμένους του  2/39 Συντάγματος Ευζώνων, την Φιλαρμονική του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου , καθώς και την μπάντα του «Ιωσήφ Ρωγών". Η ατμόσφαιρα με τα παραδοσιακά κάλαντα και τα μικρά παιδιά απέκτησε μια ξεχωριστή νότα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και την υποδοχή του 2015, ατμόσφαιρα που τη χάρηκαν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ