Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τα ονόματα που έχουν «κλειδώσει» και οι εκπλήξεις. Ο καθηγητής Γ. Κολοβός και Σπ. Τουρουνίδης σίγουροι στον ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας

Συνωστισμός υποψηφίων στον ΣΥΡΙΖΑ 
Στην τελική ευθεία της συγκρότησης των ψηφοδελτίων του βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έως την Τρίτη οι Νομαρχιακές Οργανώσεις θα έχουν αποστείλει στην Κουμουνδούρου τις προτάσεις τους. 
Η επιτροπή ψηφοδελτίων του κόμματος (Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Βίτσας, Τάσος Κορωνάκης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Θοδωρής Δρίτσας) θα εγκρίνει το 70% των ψηφοδελτίων, με το 30% να αποτελεί ουσιαστικά το ποσοστό που θα χρησιμοποιηθεί για τις συμμαχίες στην πορεία προς τις εκλογές, αλλά και για ανοίγματα σε προσωπικότητες. 
Έτοιμη για εκλογές –αν χρειαστεί– είναι η ΝΔ...
Τα ψηφοδέλτια έχουν κλείσει σε ποσοστό 80%, οι εκλογικοί αντιπρόσωποι έχουν βρεθεί, ενώ η προεκλογική καμπάνια ετοιμάζεται πυρετωδώς. 
Στη Συγγρού συνεδριάζει, ήδη, μία ομάδα στελεχών με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον διευθυντή Κώστα Τσιμάρα, τον Μενέλαο Δασκαλάκη, τον Δημήτρη Μαραβέλια και τον Γιώργο Λουλουδάκη. 
Δείτε ρεπορτάζ και ονόματα υποψηφίων - κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ