Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Σε κλίμα γόνιμης συζήτησης και προβληματισμού για όλα τα προβλήματα με τα οποία θα βρεθούμε αντιμέτωποι, (ιδιωτικοποίηση καθαριότητας, ΔΕΥΑ, παιδικοί σταθμοί, δομές, ανταποδοτικότητα κ.α) διεξήχθη χθές 26/8/2014 η συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, (παράταξης που στηρίζεται από το ΚΚΕ), με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου...
εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου. 
Η ουσία της σημερινής συνάντησης βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν γίνεται για επικοινωνιακούς και μικροπολιτικούς λόγους όπως είθισται προεκλογικά, αλλά μετεκλογικά με συνείδηση και με διάθεση συνεργασίας για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. 
Μαζί με τους εργαζόμενους θα προχωρήσουμε. Στη συζήτηση αναφέρθηκαν με εποικοδομητικό τρόπο όλα τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας, τα οποία πρέπει να αποτελέσουν τα πρώτα θέματα συζήτησης και πάλης στην ημερήσια διάταξη. Το επόμενο διάστημα η ΛΑ.Σ. Αγρινίου θα επιδιώξει συναντήσεις με όλους του συλλόγους εργαζομένων του Δήμου. 


Αγρίνιο 26/8/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ