Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ 
Με αφορμή την ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος, ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», Παναγιώτης Λαλιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους μου, περιφερειακούς συμβούλους μία γόνιμη και δημιουργική θητεία. Προσωπικά, ως επικεφαλής της παράταξης «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», αλλά και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδος θα εκπροσωπήσουμε επάξια τους πολίτες που μας έδωσαν τη δύναμη και τη «φωνή». Βιώνοντας τις προκλήσεις της εποχής, είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να σταθούμε αρωγοί σε κάθε ενέργεια ή πρωτοβουλία αναπτυξιακής κατεύθυνσης προς όφελος των πολιτών της Δυτικής Ελλάδος. Ωστόσο, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα είμαστε απέναντι σε αντιλήψεις και πολιτικές που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση συμφερόντων και πλήττουν το κοινωνικό σύνολο. Με ευθύνη και συνέπεια μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο θα ασκούμε έλεγχο, εποικοδομητική κριτική, ουσιαστική, μαχητική κι όχι στείρα αντιπολίτευση, πάνω στη βάση των αρχών και των θέσεών μας.

Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική πορεία στη νέα Περιφερειακή Αρχή, η οποία ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσει ανεξάρτητα από παρατάξεις ή κομματικές «αγκυλώσεις», γιατί η συμβολή όλων στο κοινό καλό είναι απαραίτητη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ