Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Σοβαρά τραυματίας στο Ρίο ο 53χρονος πυροσβέστης από το Καινούργιο μετά τη ρίψη του καναντέρ

Δύο πυροσβέστες από το κλιμάκιο Θέρμου τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της προσπάθειάς κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη Χρυσοβίτσα του Θέρμου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός των δύο πυροσβεστών κρίνεται σοβαρός και προκλήθηκε μετά από τη ρίψη νερού από το καναντέρ που... επιχειρούσε από αέρος στην περιοχή.
Αυτή τη στιγμή σπεύδει ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Αγρινίου στο σημείο προκειμένου να μεταφέρει τους δύο άτυχους πυροσβέστες ενώ δεν αποκλείεται και η συνδρομή ελικοπτέρου.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο πυροσβεστών, 53 ετών με καταγωγή από το Καινούργιο, έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με ελικόπτερο super puma. Ο άλλος με καταγωγή από το Αγρίνιο νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου εκτός κινδύνου.
Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Θέρμου, το ασθενοφόρο για τη διακομιδή του σοβαρά τραυματισμένου πυροσβέστη κλήθηκε από το νοσοκομείο του Αγρινίου…
http://www.aerasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ