Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Τσίπρας: Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Τη στρατηγική προσέγγισης των πιο μετριοπαθών ομάδων του εκλογικού σώματος συνεχίζει ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να απομακρύνει τυχόν ανησυχίες για το μέλλον του τόπου από μια μελλοντική έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην... εξουσία, μετά από επικράτηση στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί συνέντευξη στη “Real News”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

“Δεν έχουν σίγουρους τους 151 για τη ΔΕΗ, έχουν τους 180 για τον Πρόεδρο;

Ο λαός στις ευρωεκλογές απεφάνθη. Αποδοκίμασε την Κυβέρνηση.

Τελεία και παύλα. Εκλογή “κατεψυγμένου” Προέδρου σημαίνει συνέχιση και ολοκλήρωση της καταστροφής.

Δεν πρόκειται ποτέ να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και να βάλουμε την υπογραφή μας σε λεόντειες συμφωνίες και μνημόνια.

Θα εκπλαγούν ευχάριστα πολλοί από τη σύνθεση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ”, τονίζει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ