Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Θέρμου


Πραγματοποίηθηκε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Θέρμου παρουσία πλήθους κόσμου η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα, του νέου δημοτικού....
συμβουλίου Θέρμου και των τοπικών συμβούλων.


Οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι έδωσαν τον προβλεπόμενο όρκο στο Ευαγγέλιο, πρωτοστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά. Ο Μητροπολίτης Κοσμάς ευχήθηκε στην δημοτική αρχή καλή δύναμη στο έργο της και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον απερχόμενο δήμαρχο Θέρμου Θ. Πορφύρη και τη άριστη όπως τη χαρακτήρισε συνεργασία που είχε με την Εκκλησία.

Ο νέος δήμαρχος Σπ. Κωνστάνταρας στο χαιρετισμό του τόνισε ότι η σημαία του συνδυασμού του ήταν η συναίνεση και δεσμεύτηκε πως θα υπηρετήσει αυτήν την αξία. «Έχουμε πάρα πολύ δουλειά, πολλά έργα υποδομής μας περιμένουν, θα αγωνιστούμε να τα εντάξουμε» είπε στην συνέχεια και τόνισε την ανάγκη τουριστικής προβολής και αξιοποίησης της περιοχής. Ωστόσο έσπευσε να ζητήσει και τη συνδρομή των πολιτών «δεν φτάνω εγώ, δεν φτάνουν οι συνάδελφοι στο δημοτικό συμβούλιο, σας χρειαζόμαστε όλους» είπε με νόημα. «Τον όρκο που δώσαμε θα τον κάνουμε πράξη» είπε απαυεθυνόμενος προς το κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου και κατέληξε τονίζοντας τη σημασία που θα έχει η συνεργασία που θα επιδιώξει με τους όμορους δήμους Αγρινίου και Ναυπακτίας. Από τη μεριά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόδωρος Κασόλας στο δικό του χαιρετισμό ότι η διάθεση της παράταξής του είναι η σύνθεση προτάσεων και απόψεων. «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με προτάσεις και θέσεις σε όλα τα ζητήματα. Στα ζητήματα πνοής για το τόπο μας και το χέρι θα τείνουμε και προσπάθεια θα κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά».

Παρόντες στην ορκομωσία ήταν οι νέοι δήμαρχοι Αγρίνιου και Ναυπακτίας Γ. Παπαναστασίου και Τ. Λουκόπουλος αντίστοιχα, καθώς επίσης ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Σαλμάς, ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κ. Σύρρος, πολιτευτές και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ