Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Αχ. Μπέος: «Καλώς τα, τα παιδιά του Παναιτωλικού…»

Η ώρα της δικαίωσης των αγώνων του Ολυμπιακού Βόλου και η επάνοδός του σε ευρωπαϊκή τροχιά, θεωρεί πως ήρθε, ο πρώην παράγοντας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος. Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Volos 9.86Fm και στην εκπομπή «Η τρόικα των σπορ» με τους Δημήτρη Πέγιο, Κώστα Κρίκη και Σάκη Νταφέκα, ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών, αύριο στο Πανθεσσαλικό, ενώ δεν έλλειψαν οι ατάκες που χαρακτηρίζουν τον Αχιλλέα Μπέο όπως: «Μετά το πρώτο γκολ, καλώς τα παιδιά του Παναιτωλικού…»
Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου:
Να γίνει καμίνι το Πανθεσσαλικό
«Αύριο το Στάδιο θα πρέπει να γίνει καμίνι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να γίνει όχι ο 12ος αλλά ο 13ος παίκτης της ομάδας. Από νωρίς στο Πανθεσσαλικό θα πρέπει να στηθεί μία γιορτή που ελπίζω και είμαι βέβαιος πως θα κρατήσει ως το πρωί. Η φωνή του κόσμου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, θα πρέπει να «σκεπάζει» τη φωνή του ανθρώπου που θα κάνει τη μετάδοση του αγώνα. Αύριο ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να δείξει την τεράστια δυναμική του, σ” όλα τα πλάτη και μήκη της ελληνικής επικράτειας, γιατί να είστε σίγουροι πως το αυριανό παιχνίδι θα το δουν όλοι οι φίλαθλοι και θα ξεπεράσει σε θεαματικότητα και τα ντέρμπι της Super League»

Ομπρέλα «Metal design», μαγιό, και από νωρίς στο γήπεδο…

«Εγώ θα είμαι από πολύ νωρίς στο γήπεδο γιατί θέλω να ζήσω αυτή τη γιορτή από την αρχή. Έχω ήδη παραγγείλει μία ομπρέλα από το «metal design» του φίλου μου, του Μάνου Κρατήρα, θα φορέσω και το μαγιό μου και θα απολαύσω τον αγώνα. Βέβαια, μόλις πέσει ο ήλιος θα έχω μαζί μου και το κοστούμι μου, ώστε να συμμετέχω και με τα …επίσημα στη γιορτή. Όλος ο κόσμος θα πρέπει να είναι από νωρίς στο Πανθεσσαλικό, ώστε να ζήσουν αυτή τη γιορτή από την αρχή ως το τέλος».

Όποιος τολμήσει να κάνει έκτροπα να συλλαμβάνεται από τον διπλανό του…

«Ο κόσμος θα πρέπει να προστατέψει την ομάδα από άτομα που μπορεί να θέλουν να ανταποδώσουν τις «ασχήμιες» του Αγρινίου. Αυτοί μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ομάδα και θα πρέπει να απομονώνονται από τους διπλανούς τους και να παραδίδονται στην αστυνομία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν ποιότητα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μιμηθούν ακρότητες οπαδών άλλων ομάδων».

Είμαι καψούρης με τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου…

«Αύριο κλείνουμε και δύο χρόνια από τότε που κάποιοι αποφάσισαν να αφανίσουν την ομάδα μοντέλο, που είχε γίνει το φόβητρο των …μεγάλων ομάδων της Super League. O κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου τιμώρησε με τον καλύτερο τρόπο αυτούς που τους πρόδωσε και τους έστειλε μία και καλή στα σπίτια τους. Κι αναφέρομαι περισσότερο στους πολιτικούς που κάποτε υπήρχαν στο νομό μας, γιατί ως γνωστόν πλέον δεν υπάρχουν… Γι” αυτό είμαι και καψούρης μ” αυτόν τον κόσμο».

Καλώς τα τα παιδιά του Παναιτωλικού…

«Ο Παναιτωλικός είναι μία φούσκα, όπως οι μετοχές στο χρηματιστήριο, στο κραχ. Είναι ομάδα που δεν αντέχει την πίεση. Είδατε την Κυριακή τι έπαθε στο Καυτανζόγλειο από μία ομάδα που εμείς της ρίξαμε τέσσερα για πλάκα. Είμαι σίγουρος πως μόλις φάνε το πρώτο γκολ, «καλώς τα, τα παιδιά του Παναιτωλικού…», θα καταρρεύσουν».

Δεν παίζουν Μπρέσκα, Ολίσε, Κατσιαρός, αλλά…

«Όπως ο Παναιτωλικός, έτσι κι εμείς έχουμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν παίζει ο Μπρέσκα, ο Κατσιαρός, ο Ολίσε, ο Καρράς, όμως και στον Παναιτωλικό έχουν τις δικές τους απουσίες. Εμείς θα έχουμε όμως έναν παθιασμένο κόσμο που είναι ικανός να αναπληρώσει οποιονδήποτε παίκτη, ενώ κι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν το 110% των δυνάμεων τους».

Για τον άρχοντα του αγώνα…

«Να ξέρετε πως πλέον η διαιτησία δεν μπορεί να κρίνει έναν αγώνα. Είναι καλό που σ” ένα τέτοιο παιχνίδι επιλέχθηκε ένας διεθνής διαιτητής. Ελπίζω και είμαι βέβαιος πως στο τέλος κανείς δεν θα ασχοληθεί με τη διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου».

Για την υποτιθέμενη υποψηφιότητα του κ. Μιτζικού, για Δήμαρχος…

«Είμαι της άποψης πως οι ΠΑΕ δεν πρέπει να μπλέκουν με την πολιτική. Δεν είναι της ώρας μία τέτοια συζήτηση. Τα μάτια μας και το μυαλό μας πρέπει να είναι στον αυριανό τελικό».

Για την τιμωρία του Παναιτωλικού…

«Ελπίζω πως η αθλητική δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα καταδικάσει αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ποδοσφαιριστών, αλλά και όσων συμμετέχουν σε μία γιορτή, όπως είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας».

*Τα παραπάνω δεν αποτελούν ακριβή απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης, αλλά είναι αποσπάσματά της όπως τα κατέγραψαν οι συντάκτες του goalpost.gr

1 σχόλιο :

  1. Μιλάει η παράγκα για γιορτή του ποδοσφαίρου.. Ούστ... ΠΑΣΟΚε του κερατά!
    Στο καμίνι του Πανθεσσαλικού αύριο θα καείς μόνος σου κυρ.. Αχιλλέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ