Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στο Θέρμο

Τοπική οργάνωση Θέρμου.
Τηλ:6974095066
17/6/2013
Την Κυριακή 16/6/2013 στο κτίριο του Δημαρχείου της πόλης του Θέρμου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη στα πλαίσια του προσυνεδριακού διάλογου, ενόψει του 1ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ,  συνέλευση της τοπικής οργάνωσης.
Τη συζήτηση, με θέματα το καταστατικό και τις θέσεις του κόμματος, συντόνισε ο Κώστας Μαραγιάννης. Ο Κώστας Φωτόπουλος μέλος της νομαρχιακής 
και της κεντρικής επιτροπής του κόμματος μίλησε για την επικαιρότητα των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ. Ο Κώστας Ταφλανίδης, μέλος της Nομαρχιακής Eπιτροπής μίλησε για τις νέο καταστατικό  του κόμματος το οποίο, όπως τόνισε, δίνει έμφαση και προτεραιότητα στα μέλη του κόμματος και στη λειτουργία των οργανώσεων στη βάση της ισοτιμίας και των θέσεων που θα διαμορφωθούν στο συνέδριο. Η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου, τοποθετήθηκε πάνω στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας πως είναι αναγκαίο ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ να ....... συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην οργάνωση  της αντίστασης στο «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» του κ. Αντώνη Σαμαρά.
Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις των μελών της οργάνωσης. Τα μέλη της οργάνωσης τόνισαν την αναγκαιότητα για την οργάνωση της δράσης σε κάθε πόλη και κάθε χωριό, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος πάνω στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα επισήμαναν την αναγκαιότητα να υπάρχει ενιαία θέση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια παρανοήσεων και διαστεβλώσεων των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, τονίστηκε η ανάγκη να μείνει σταθερός ο Συριζα στις θέσεις του για το μνημόνια και την καταγγελία τους.
Το γραφείο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ