Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Η αύξηση 80% στο κ.μ. του νερού, που αποφάσισε η ΔΕΥ Αγρινίου ΕΙΝΑΙ «ΛΑΜΟΓΙΑ»

Είναι «Λαμογιά». Τελικά μόνο με αυτή τη λέξη μπορεί κάποιος να αποδώσει αυτό που έχει συμβεί με την τιμή του νερού στο Δήμου Αγρινίου: «Λαμογιά» είναι ο τρόπος αιτιολόγησης της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ, «λαμογιά» είναι η μέθοδος επικύρωσης και υλοποίησης της, «λαμογιά» είναι τέλος η δόμηση και η έκφραση της επιχειρηματολογίας της επικοινωνιακής υπεράσπισής της. (Δείτε στη σελίδα 13 την απάντησή μας στο εξώδικο της Διοίκησης της Δ. Ε.Υ.Α. Αγρινίου, έτσι ώστε οι ποικίλες «μύγες», οι οποίες αυ-τές τις μέρες ευημερούν, να μην εγείρουν «εκνευρισμούς»).
Η «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ» σε αυτό το τεύχος της, οφείλει να ενημερώσει για όλη αυτή την θεσμικά απαράδεκτη και εκ του αποτελέσματος αντιλαϊκή απόφαση, η οποία έρχεται να υπηρετήσει τις πολιτικές ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών ύδρευσης, που προωθούν εδώ και αρκετούς μήνες οι τελευταίες δύο τρικομματικές κυβερνήσεις (η συναίνεση είναι στάση) της χώρας, οι οποίες, όπως..........
αποδεικνύεται υποβοηθούνται και από αφελείς αποφάσεις οργάνων που θα έπρεπε και ιδεολογικά και πρακτικά να βρίσκονται στον αντίποδα αυτών των πολιτικών. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ.
Σε αυτό το πλαίσιο η Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου και η Διοίκηση της έχει την υποχρέωση να αναγνωρίσει το λάθος της και ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ. Η λαλίστατη «περί...

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η συνέχεια ΣΤΗΝ 3 ΣΕΛΙΔΑ της έντυπης ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ που κυκλοφορεί την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη.
ΠΗΓΗ: http://koinotitapressentipi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ