Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΙ.. ευχές και προσευχές το 2013 να έχει περισσότερες απότομες στροφές!

Αναγνώστες, φίλοι μας αγαπημένοι,

Το 2012 ήταν όντος από τις πιο δύσκολες χρονιές για όλους τους Έλληνες αφού η ζωή τους άλλαξε προς το χειρότερο σε κοινωνικό αλλά κυρίως στο οικονομικό επίπεδο από τα μνημόνια και την ανάλγητη πολιτική των κυβερνώντων. 
Όμως, ως λαός δεν χάνουμε ποτέ το κουράγιο μας σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Το έχει ...
αποδείξει άλλωστε η ιστορία. 
2013; Μέσα απ’ το σκοτάδι πάλι εμείς να βγάλουμε κεφάλι…. και όχι οι Πυγολαμπίδες του σκότους που αναβοσβήνουν επικίνδυνα θέλοντας να δείξουν ότι αυτές είναι το φως!  
  
...ευχόμαστε δε στη νέα γενιά μας να βγει σύντομα από την κατάθλιψη μιας ζωής που τέλειωσε οριστικά και να δώσει τον οβολό της, που οφείλει για την απελευθέρωση του κόσμου!

"...Μιας άγριας επανάστασης που θα ξανασυμβεί
που θα ξανασυμβεί με χίλιους τρόπους
όσο θα υπάρχουν οι αιτίες οι παλιές
εκείνες που ανάψανε του Οκτώβρη τις φωτιές..."

Με σεβασμό στις επιθυμίες, με ανθρώπινη-συλλογική, κοινωνική -συνείδηση χωρίς να ξεχνάμε την καταγωγή μας, εργασιακή αξιοπρέπεια στις επιλογές, με οράματα, με τσαγανό στις αγριάδες της εποχής μας, να ξαναζωγραφίσουμε έναν κόσμο χωρίς αδικίες και μίσος, χωρίς ιεραρχίες κρυφές και φανερές και χωρίς θανατηφόρους εγωισμούς!!!
Με λιγότερη «ανθρωποφαγία!»

Φίλοι αναγνώστες μας ευχαριστούμε!
 

Χρόνια πολλά, άγρυπνα και περήφανα 


Η ομάδα του http://newspressagrinio.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ