Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

"ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ" - Ημερίδα για τη «Ποιότητα ελαιολάδου, δυνατότητες και προοπτικές» 2 Φεβρουαρίου 2013

Η Βιοκαλλιεργητική Περιβαλλοντική Εταιρεία Τριχωνίδος "ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΣ" διοργανώνει ημερίδα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο Παπαστράτειο. 
Το θέμα της ημερίδας είναι η «Ποιότητα ελαιολάδου – δυνατότητες και προοπτικές. Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και αναγνώριση τοπικών προϊόντων ως ΠΟΠ και ΠΓΕ».
Πρόγραμμα:

18:30 Έναρξη ημερίδας
Χαιρετισμός Προέδρου κ. Νικολάου Ψηλού.
Χαιρετισμός συντονιστή και υπεύθυνου επικοινωνίας τ. Δημάρχου κ. Δημήτρη Τραπεζιώτη.
Χαιρετισμοί Επισήμων.

Εισηγήσεις
19:00 Η ποικιλιακή αξία των ελληνικών ελαιολάδων (Β. Καμβύσης Χημικός Γευσιγνώστης).
19:20 Η ισχύουσα νομοθεσία για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και οι προοπτικές των συνεταιρισμών σε ... περιόδους κρίσης (Άννα Μητροπούλου, νομικός σύμβουλος ΠΑΣΕΓΕΣ).
19:40 Αναγνώριση Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) τοπικών προϊόντων (Γεώργιος Γκούμας, Δ/νση Πιστοποίησης & Προδιαγραφών ΕΛΓΟ – Δήμητρα).
20:00 Διαγωνισμός Ελαιολάδου.
21:00 Συζήτηση.
21.30 Δείπνος Επισήμων Συνεργασία Βιοτριχωνίδας και Πανεπιστημίου Πατρών.
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΦΟΙ Π. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.ΒΕ
Οργανικά- Βιολογικά- Οργανοχημικά Λιπάσματα- Φυτοχώματα
Θέση Σκληρή Μαγούλα Αττικής
ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΣ  Ρογγιά Παναιτωλίου Αγρίνιο
Εφημερίδα
ΠΑΛΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ