Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ! ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

  Γράφει ο καθηγητής Γιάννης Πορφύρης

Πειραιάς, 12 Δεκεμβρίου 2012 του Αγίου Σπυρίδωνος

Εξ αριστερών Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωροπού κ. Κύριλλος, στο μέσον ο Σεβ. Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος και δεξιά ο Σεβ. Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Τι κοινό έχουν, πλην της φιλίας και της αλληλοϋποστήριξης, που ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ; Φυσικά το κομμάτι που ασχολείται και μαγειρεύεται κάθε νομικό και δικαστικό πρόβλημα. Ο Κηφισίας Κύριλλος, κατά κόσμο Κων/νος Μησιακούλης, δικηγόρος με άδεια δικηγόρου και υπεύθυνος νομικής υπηρεσίας της .....
Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο Πειραιώς Σεραφείμ, κατά κόσμο Χρήστος Μεντζελόπουλος, υπεύθυνος δικαστικού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών!!!



Αυτοί οι τρεις "Ιεράρχες" χοροστάτησαν στον Πειραιά στον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνα. Παρέστησαν στις εκδηλώσεις οι κ.κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Δημήτρης Καρύδης βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Μπετενιώτης βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Μελλάς βουλευτής ΝΔ, Ιωάννης Τραγάκης βουλευτής ΝΔ & ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Στο δρόμο της λιτάνευσης της εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα, πλήθος κόσμου γιουχάρισαν κλήρο και πολιτικούς.... Ο λαός ξέρει σε τι χέρια πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας έχει πέσει!!! Ακούστε το σχετικό video για του λόγου το αληθές!!!
Η συνέχεια του ρεπορτάζ εδώ   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ