Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΗ στο Αγρίνιο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα χαράτσια θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 25/1, στις 9 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ. 
Την διαμαρτυρία διοργανώνει η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενάντια στα χαράτσια, την ακρίβεια, την εξαθλίωση» και συμμετέχουν το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου ο Σύλλογος Δασκάλων Αγρινίου – Θέρμου και η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
  • Αρνούμαστε τη βάρβαρη πολιτική τους
  • Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό
Οι βάρβαρες πολιτικές του μνημονίου οδηγούν τους εργαζόμενους και την πλειονότητα της κοινωνίας στην εξαθλίωση. Ξεζουμίζουν το λαό για να πληρώσουν τους τοκογλύφους δανειστές, να ενισχύουν τις τράπεζες και να δίνουν ασυλία στα κέρδη των καπιταλιστών. Απαλλάσσουν τις μεγάλες ιδιοκτησίες από το χαράτσι και παρέχουν φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα στους μεγαλοβιομήχανους.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ αντιδρά…
και καλεί τα σωματεία, τους επαγγελματικούς συλλόγους, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, να πάρουν θέση και να στηρίξουν έμπρακτα τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους,τους ανέργους.

Να οργανωθεί άμεσα παλλαϊκή διαμαρτυρία ενάντια στην εξοντωτική αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα έξω από τα γραφεία της Δ.Ε.Η!!!

Να καταργηθεί το χαράτσι!!! Δεν θα υποθηκεύσουμε τα σπίτια μας για ενα άδικο,φορομπηχτικό,εξοντωτικό μέτρο!!!

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, των μικρών εμπόρων απο κοινού με όλους όσους πλήττονται, να αναλάβουν δράση τώρα απαιτώντας:

Καμία αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα!!

Κανένα χαράτσι!!! Όχι στην υπεξαίρεση χρημάτων του ρεύματος για το χαράτσι!!

Δωρεάν κιλοβατώρες στα νοικοκυριά, στους άνεργους, στους χαμηλόμισθους, στους χαμηλοσυνταξιούχους!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενάντια στα χαράτσια, την ακρίβεια, την εξαθλίωση!!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ