Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Kόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την επιστολή Σαμαρά

Για «εμμονή του κ. Τσίπρα να αντιπολιτεύεται τη χώρα», κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας σε σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστολή του Α. Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, με το οποίο κατηγορεί τον πρωθυπουργό για “υποταγή στους δανειστές”.
Ο κ. Σαμαράς «ούτε καν “ψέλλισε” τη δική του προεκλογική δέσμευση για “επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου”», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «με αυτό τον τρόπο δείχνει την .... υποταγή του στους δανειστές και αποδεικνύει ότι παραμένει πιστός στην εφαρμογή της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου για τον λαό και τη χώρα».
«Η εμμονή του κ. Τσίπρα να αντιπολιτεύεται τη χώρα, είναι πλέον αντιληπτή από τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι μάταια περιμένουν την υπεύθυνη αντιπολίτευση που τους υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κεδίκογλου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ