Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Την Παρασκευή η εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Βουλής. Προτεινόμενος από τη ΝΔ είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Προς επίλυση παραμένει το θέμα του ζ’ αντιπροέδρου ο οποίος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα της αντιπολίτευσης δηλαδή τη Χρυσή Αυγή.
Εν τω μεταξύ, αύριο, Πέμπτη, συγκαλείται η ... πρώτη συνεδρίαση της νέας Βουλής. Σύμφωνα με το Σύνταγμα μέσα σε 15 ημέρες από την ορκωμοσία του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση υποχρεούται να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Η σχετική ψηφοφορία αναμένεται να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 6ης Ιουλίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ