Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Για άλλη μία μέρα η Ματαράγκα και η Γραμματικού πιθανόν και τα υπόλοιπα χωριά της Μακρυνείας έμειναν πάλι χωρίς νερό!

Οι δικαιολογίες όπως πάντα πολλές - μια ποτίζουν τα χωράφια οι γεωργοί ,μια έσπασε ο αγωγός κατά τέτοιο τρόπο που είναι δύσκολη η επισκευή του, μια κάηκε η αντλία, μια κόπηκε το ρεύμα, μια δεν έχουν τα κατάλληλα υλικά επισκευής θα περιμένουμε ημέρες μέχρι να έρθουν, μια έπεσε ένα δένδρο στα καλώδια, μια η υπερκατανάλωση και η αλόγιστη χρήση του από τους καταναλωτές, επιτέλους ας πάρουν μια απόφαση να συντηρήσουν το δίκτυο και το αντλιοστάσιο όπως πρέπει άλλες δικαιολογίες δεν υπάρχουν από όλους αυτούς που εμπλέκονται στην ύδρευση της Μακρυνείας και .....
κυρίως από τη δημοτική αρχή.
Όλες οι υποδομές της ύδρευσης αφέθηκαν στη τύχη τους δεν ενδιαφέρεται πλέον κανείς και αυτό εγείρει απλά ερωτήματα
1ον είναι τόσο ανεπαρκείς πλέον ?
2ον το κάνουν επίτηδες ώστε να μας πείσουν όλους πως πρέπει να γίνει το έργο του δίδυμου αγωγού που προεκλογικά ανήγγειλε ο κ.
δήμαρχος στους εδώ πολίτες και που τάχα μου θα λύσει το πρόβλημα υδροδότησης της περιοχής ?
3ον μήπως δεν έχει χρήματα το δημοτικό ταμείο για να κάνει αυτά που πρέπει να γίνουν ?
4ον γιατί δεν αφήνουν την ΔΕΥΑ να αναλάβει τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλο το δήμο Αγρινίου ?
5ον γιατί ακόμα και στη πόλη του Αγρινίου όπως μας λένε φίλοι και γνωστοί φέτος είναι ακόμα χειρότερα τα προβλήματα στη παροχή νερού σε διάφορες περιοχές ?
Θα σας παρακαλούσα μέσα από το blog σας να συνδράμετε και εσείς να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να σπάσουμε αυτό το απόστημα που έχουν δημιουργήσει με την υδροδότηση σε όλο το δήμο πλέον.
Με εξωτερικές θερμοκρασίες 37-39 βαθμούς κελσίου η κατάσταση είναι αφόρητη στα νοικοκυριά μας, με νερό που δεν πίνετε (κοινό μυστικό πλέον όλων των πολιτών) υποχρεωνόμαστε και να πληρώνουμε το λογαριασμό αλλά και να αγοράζουμε εμφιαλωμένα κάθε ημέρα από τα μπακάλικα για να πίνουμε.
Ποιοι είναι αυτοί που παίζουν τέτοια κομματικά παιχνίδια με το νερό ποιος του το επιτρέπει να παίζουν με την υγεία μας ?
Ποιοι είναι αυτοί που μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε και το νερό αλλά και ηλεκτρικό ρεύμα για τα πιεστικά μηχανήματα ώστε να έχουμε νερό στα σπίτια μας ?
Γιατί ένα κύριο κοινωνικό αγαθό για τη διαβίωση μας το χρησιμοποιούν ψηφοθηρικά, ποιος τους έδωσε το δικαίωμα ????? 
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να φορτώνουν τη δικιά τους αδιαφορία και ανεπάρκεια στους καταναλωτές και δημότες αυτοί του δήμου ??????
Σας παρακαλώ πρέπει να συμβάλλεται και εσείς δημοσιογραφικά να ανοίξουμε το θέμα της ύδρευσης στο δήμο Αγρινίου είναι φλέγον και συγχρόνως κάτι δεν πάει καλά ........

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
Χ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ