Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Βόμβα! Δημοτικός Σύμβουλος της ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ καταγγέλλει μεθοδεύσεις....


Δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με την ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μας κατήγγειλε αργά χθες το βράδυ, μεθοδεύσεις σε βάρος του Δημ. Σταμάτη και ότι η ομάδα που θέλει να διασπαστεί η κίνηση τον εγκλώβισε παρουσιάζοντάς του ψευδή στοιχεία.
Μας δήλωσε ότι μετά τις εξελίξεις αυτές και τη δήλωση του Σταμάτη ότι συνεχίζει με τις προγραμματικές θέσεις που δεσμευτήκαμε στον κόσμο  δεν προτίθεται να ακολουθήσει τέτοιες διασπαστικές κινήσεις και παραμένει δίπλα στον επικεφαλή και εκπρόσωπο της κίνησης στο Δήμο Αγρινίου Δ. Σταμάτη μέχρι τέλους της θητείας, όπου και δεν θα ξανασχοληθεί μετά και από αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα.
Δεν ακολουθώ τις προσωπικές φιλοδοξίες κανενός είπε ο δημοτικός σύμβουλος που θα αντιδράσει, όπως είπε στη ......
 συνέχισε αυτής της διαλυτικής κατάστασης, που στην ουσία διευκολύνεται η πλειοψηφία του κ. Μοσχολιού για να κάνει ότι θέλει στο δημοτικό συμβούλιο. Η ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ έγινε από ανθρώπου που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και πρέπει να μείνει ανεξάρτητη αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και σεβόμαστε το κόσμο που μας ψήφισε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ