Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η πτώχευση!!! της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και οι προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.


Χρήστος Σιάσος, Εκπαιδευτικός, συγγραφέας
 Βρισκόμαστε στην αρχή της δεύτερης προεκλογικής περιόδου και ας ευχηθούμε να είναι η τελευταία και οι «βομβαρδισμοί» για πτώχευση της Ελλάδος ή έξοδο από το ευρώ  καλά κρατούν. Μας λέει ο Γενικός Διευθυντής κ. Νταλάρα, ότι το οικονομικό κόστος από την έξοδο της Χώρας μας θα είναι ένα τρισεκατομμύριο ευρώ, ενώ η «σωτηρία της» θα κοστίσει μόλις δέκα δισεκατομμύρια Ευρώ και τα οποία θα μπορέσουν να διατεθούν για την ανάπτυξη της Ελλάδος.
        «Η  Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα είναι χρεοκοπημένη εάν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ», σημειώνει ο κ. Νταλάρα. «Η Ευρώπη θα έπρεπε πρώτα και κατά ...
προτεραιότητα να ανακεφαλαιοποιήσει την Κεντρική της Τράπεζα» συνεχίζει.
«Η μόνη λύση είναι να δώσει η Ευρωζώνη στην Ελλάδα 10 δισεκατομμύρια ευρώ για μέτρα ανάπτυξης, ένα πολύ μικρό ποσόν σε σχέση με το κόστος εξόδου της Χώρας από την Νομισματική Ένωση» καταλήγει ο κ. Νταλάρα. Όλα αυτά σήμερα, διακόσια χρόνια πριν  ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός , μας αποκάλυψε ότι δεν θα πληρωθεί το δυσβάστακτο  χρέος των Ελλήνων. 
Ο Θεόπνευστος Άγιος μας  είχε πολλά χαρίσματα και με τις προφητείες του έδινε θάρρος στους υπόδουλους  Έλληνες.
           Οι προφητείες του Αγίου γράφουν: «Θα σας ρίξουν παρά (χρήμα) πολύ, θα σας ζητήσουν να το πάρουν πίσω, αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν», «Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο  φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν», «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα (σπίτια)».  Μας λέει επίσης, ο Άγιος, «Μην ανησυχείτε για το χρέος αλλά κοιτάξτε μονάχα το αληθινό ΧΡΕΟΣ που έχουμε στον Χριστό,  την Παναγία και τους Αγίους μας που δεν σταματούν να πρεσβεύουν για την Πατρίδα μας».
            Σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να αμαυρώσουν, να καταπιούν την πίστη και  το ηθικό του Έλληνα, αλλά ήρθε η ώρα σ΄ αυτές τις εκλογές,  σύσσωμος ο Ελληνισμός  να διδάξει Δημοκρατία, να διδάξει Ελευθερία  και σύμφωνα με τον  μεγάλο ηγέτη Πρωθυπουργό Χαρίλαο Τρικούπη,  «Η Ελλάς  προώρισται  να ζήσει και θα ζήσει» και ο Προστάτης μας Άγιος  προφήτεψε ότι,«Θα κοιμηθούμε μικρό Κράτος και θα ξυπνήσουμε και πάλι Αυτοκρατορία».                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ