Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δήλωση Νότη Μαριά για τα κινήματα της πλατείας

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την μαζική προσέλευση του ελληνικού λαού στην Πλατεία του Συντάγματος, η οποία άλλαξε την δυναμική των πολιτικών εξελίξεων στην πατρίδα μας.
Ο λαός μας αγανακτισμένος και οργισμένος από την συνεχιζόμενη και ατελέσφορη συμπίεση του εισοδήματος του, την μεθοδική διάλυση του παραγωγικού ιστού της οικονομίας, την άνευ.....
όρων εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, την μεθοδευμένη προσπάθεια ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας και την παράδοση φυσικών πόρων και πλουτοπαραγωγικών πηγών στους διεθνείς τοκογλύφους, την απροκάλυπτη απόπειρα συγκάλυψης της πολιτικής διαφθοράς, αποφάσισε να πάρει τις τύχες στα χέρια του.
Με την μαζική του παρουσία, τον παλμό, τον ενθουσιασμό και κυρίως την αποστασιοποίηση του από κάθε είδους πολιτική και μικροκομματική κηδεμονία, απέδειξε ότι οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις δεν κυβερνούν αλλά καταδυναστεύουν, στερούμενες λαϊκού ερείσματος και συνταγματικής νομιμοποίησης.
Σήμερα, ένα χρόνο μετά, παραμονές της δεύτερης κατά σειράν εκλογικής αναμέτρησης δεν μπορούμε παρά να αναφερόμαστε με δέος και σεβασμό στο μεγαλείο εκείνων των ημερών. Αν σήμερα η πολιτική ατζέντα έχει εξολοκλήρου αλλάξει, αν έχει τεθεί σε δημόσιο διάλογο το ζήτημα της καταγγελίας των μνημονίων και των τοκογλυφικών δανειακών συμβάσεων, το ζήτημα της μονομερούς διαγραφής του επονείδιστου και επαχθούς χρέους, της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, την ανακήρυξη της ΑΟΖ και την παραδειγματική τιμωρία όσων παραβίασαν το Σύνταγμα και τους Νόμους και καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα, αυτό οφείλεται στον αγώνα που έδωσαν τα κινήματα και οι πολίτες στην Πλατεία του Συντάγματος και στις πλατείες ολόκληρης της χώρας.
Χαιρετίζουμε την διαχρονική αγωνιστικότητα του Ελληνικού Λαού, αποκορύφωμα της οποίας υπήρξε η μαζική και δυναμική του παρουσία στην Πλατεία του Συντάγματος και τον καλούμε σε συνέχεια του αγώνα ώστε τα αιτήματα του να γίνουν κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Ελληνικής Διακυβέρνησης.
Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την ολοκληρωτική νίκη του λαού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ