Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Το Διοικητικό συμβούλιο και η Επιτροπή Νέων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου διοργανώνουν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, την ‘’Εβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη’’ από 8 έως 14 Ιουνίου.
Η πόλη του Αγρινίου θα γιορτάσει την 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, με μία σειρά ψυχαγωγικών και ενημερωτικών δράσεων οι οποίες έχουν ως στόχο τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας και κυρίως την ευαισθητοποίηση των νέων.
Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δράσεων περιλαμβάνει:
Παρασκευή 8 Ιουνίου
Εγκαίνια γραφείων του Συλλόγου μας επί της οδού Βότση και Αναστασιάδη
19:45: Παρουσίαση θεατρικού δρώμενου με θέμα ''Εθελοντική Αιμοδοσία'' από παιδικό τμήμα του ΚΔΑΠ Φαντασία του Δήμου Αγρινίου με την καθοδήγηση του θεατρολόγου κ. Ντίνου Γιάννη, επί της οδού Βότση
20.00:Έναρξη εγκαινίων
Σάββατο 9 Ιουνίου
<< Τρίποντα αγάπης >>
Τουρνουά μπάσκετ 3on3 σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΒΔΕ στα ...
Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια(Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου)
09:00:Έναρξη τουρνουά
10.30: Διαγωνισμός τρίποντων και ελευθέρων βολών
12.00: Βράβευση νικητών.
(Δήλωσε συμμετοχή: στο e-mail: seaagriniou@gmail.com ,στο προφίλ μας στο facebook <<Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου>> και
στο τηλ. 6987364095)
Δευτέρα 11 Ιουνίου
09.00-13.30: Εθελοντική αιμοδοσία στο ιατρείο Γαβαλούς σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γαβαλούς.
19.00-21.00: Ενημερωτική εξόρμηση στην κεντρική πλατεία της πόλης
Τετάρτη 13 Ιουνίου
Μηχανοκίνητη πορεία και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στον διευρυμένο δήμο του Αγρινίου σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγρινίου.
18:30: Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου
21:00: Άφιξη στην Πλατεία Δημάδη (έναντι Ταχυδρομείου) και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τμήματα του Συλλόγου φίλων της παράδοσης ‘’Οι Ρίζες’’
Πέμπτη 14 Ιουνίου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
08:00-14:30: Κεντρική Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Γονέων και Φίλων Νομού Αιτωλ/νίας.
21:00:Έντεχνο-ροκ LIVE με το μουσικό συγκρότημα “Banda –lows’’ στην Πλατεία Δημάδη (έναντι ταχυδρομείου)
23:00:Λήξη Εβδομάδας Εθελοντή Αιμοδότη.
Παράλληλα στους χώρους των εκδηλώσεων,  θα υπάρχει ''κοινωνικό καλάθι'' στο οποίο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας όπως για παράδειγμα ζυμαρικά, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, αλεύρι, γάλα κ.α. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει το ''κοινωνικό παντοπωλείο'' του Δήμου Αγρινίου στην προσπάθειά του, να ανακουφίσει τις καθημερινές ανάγκες των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.
Είμαστε βέβαιοι, ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας και θα αποτελέσετε παράδειγμα ανθρωπιάς για όλους τους συνανθρώπους μας.
Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη!
Για τη ζωή και τον άνθρωπο, ας μη λείψει κανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ