Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Γ. Λεχουρίτης "με καπέλο αγοράζει ο Δήμο Αγρινίου καύσιμα"

Τη διερεύνηση της καταγγελίας που έλαβε η ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ζήτησε από τον Εισαγγελέα Αγρινίου ο Πρόεδρος Γιώργος Λεχουρίτης. Ο κ. Λεχουρίτης μιλώντας στο AgrinioNet κάνει λόγο για σκάνδαλο ενώ υποστηρίζει πως «τα καταγγελλόμενα που έχουν σχέση με την διαδικασία ανάθεσης προμήθειας καυσίμων από συγκεκριμένα πρατήρια και σε τιμές που δεν δικαιολογούν μια Δημόσια Υπηρεσία να...... προμηθεύεται πετρέλαιο κίνησης με την υψηλότερη τιμή της αγοράς». 
Ενδεικτικά αναφέρει πως «κατά την ημέρα που ο Δήμος Αγρινίου προμηθεύει τα αυτοκίνητά του με πετρέλαιο κίνησης, η τιμή είναι της τάξεως του 1,69 Ευρώ, 1,70 Ευρώ, 1,72 Ευρώ όταν η χαμηλότερη τιμή στα πρατήρια της περιοχής είναι 1,48 Ευρώ και η μέση τιμή είναι 1,54 Ευρώ με βάση τις τιμοληψίες του παρατηρητηρίου τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ