Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Μούγγα στα Μ.Μ.Ε για τη φορομπηχτική πολιτική, γιατι;


Με μηδενικό εισόδημα.. έρχεται εκκαθαριστικό και πληρώνει ο πολίτης 211 ευρώ.....συνταξιούχος με 400 ευρώ σύνταξη ...πληρώνει 600 περ. ευρώ φόρο ..όσοι δε είναι μισθωτοί ..γύρω στα 800 Ευρώ μηνιαίως .....κλάφτα ...είμαι περίεργος. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ  ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ εκτός του "κεντροαριστερού" ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ..
από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;; αν θυμάται κανείς ας μας θυμίσει τι ακριβώς είχε γίνει, το ψήφισαν και οι πρ. βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας;......μιλάμε για την πλέον άγρια ..φορομπηχτική πολιτική των τελευταίων 50 χρόνων...περιέργως ..περνάει και στα ψιλά...των ΜΜΕ...
Δείτε εδώ και την περίπτωση στο Αγρίνιο με τον συμπολίτης μας που πληρώνει φόρο για ...
το 2011, βάση των τεκμηρίων 1.610,84 ευρώ  για ετήσιο εισόδημα 1.686 ευρώ.
Μια πρώτη αντίδραση που μπορούν να κάνουν οι φορολογούμενη είναι η άρνηση πληρωμής τους για τους λόγους που περιγράφονται στην δήλωση αδυναμίας αντισυνταγματικής φορολόγισης που θα υποβάλουν στις κατά τόπους ΔΟΥ, δείτε εδώ το υπόδειγμα που αναρτήσαμε στο newspressagrinio. 
Με πληροφορίες απο το http://fonaklas.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ