Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ερώτηση Κουρουμπλή για καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου


Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011
Ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Αιτ/νίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
Ερώτηση για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου κατέθεσε ο Ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής
Ειδικότερα στην κατατεθείσα ερώτηση ο κ. Π. Κουρουμπλής αναφέρει ότι: 
«Στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου οι εργαζόμενοι παραμένουν  απλήρωτοι για τα δεδουλευμένα (νυχτερινά, αργίες και εξαιρέσιμα), για τους μήνες Αύγουστο έως Νοέμβριο του 2011, με συνέπεια οι ίδιοι να προχωρούν σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους.  Η κατάσταση αυτή επικρατεί και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας. Ειδικά για το Νοσοκομείο Αγρινίου το συνολικό ποσό για τους μήνες αυτούς ανέρχεται .....
περίπου στις 260.000€ με 270.000€.  Όταν οι μισθοί μειώνονται συνεχώς και οι ανάγκες αυξάνονται δεν είναι δυνατόν οικογένειες να περιμένουν τέσσερις και πέντε μήνες για να πληρωθούν προκειμένου να καλύψουν βασικές τους ανάγκες. Πρέπει να λυθεί άμεσα το πρόβλημα αυτό προκειμένου να ξεκινήσουν οι πληρωμές των δεδουλευμένων ειδικά αυτή την περίοδο που πλησιάζουν οι γιορτές και οι άνθρωποι αυτοί δεν θα μπορούν να αγοράσουν ούτε τα βασικά αγαθά». Καταλήγοντας στην ερώτησή του ο κ. Π. Κουρουμπλής ερώτα σε τι ενέργειες θα προβεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Υγείας προκειμένου  να ξεκινήσει άμεσα η καταβολή των δεδουλευμένων μέχρι και την 31/12/2011, διότι εάν δεν καταβληθούν έως αυτή την ημερομηνία υπάρχει ο κίνδυνος να μην δοθούν ποτέ.
 Εκ του Γραφείου ΤύπουΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ