Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Ποσοστά πολικού ψύχους για το ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, άλλοτε το προπύργιο του “κινήματος”

Σήμερα η εφημερίδα Πελοπόννησος δημοσιεύει δημοσκόπηση.
Ποσοστά που τείνουν σε θερμοκρασία ψυγείου επιφυλάσσουν οι Πατρινοί στο κόμμα του οποίου η δύναμη είχε ως αφετηρία το 40% ακόμα και τις κακές εποχές.

Εάν οι εκλογές γίνονταν σήμερα στον Δήμο Πατρέων (Πίνακας 1) τα δύο μεγάλα κόμματα και ειδικά το ΠΑΣΟΚ θα ελάμβαναν ποσοστά μικρότερα από αυτό που έλαβαν στις εκλογές του 2009. Το ΠΑΣΟΚ που παραμένει πρώτο κόμμα στην Πάτρα έχει χάσει την μισή του δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ