Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Μαχαίρι στις κύριες και επικουρικές συντάξεις…


Μαχαίρι στις κύριες και επικουρικές συντάξεις…
Δείτε τι γράφει η 5η αναθεωρημένη έκθεση της τρόικας για τις περικοπές των συντάξεων…
“Όσον αφορά τις μειώσεις δαπανών, τα νέα μέτρα εστιάζουν στις δαπάνες συντάξεων, που βρίσκονται πολύ πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε.
Περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, μεταξύ άλλων μέτρων αναμένεται να μειώσουν τις δαπάνες για τις συντάξεις στο 15 % του ΑΕΠ μέχρι το 2012 (που είναι ακόμη υψηλό έναντι του ευρωπαϊκού μέσου όρου του 13 % του ΑΕΠ το 2009).”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ