Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Stop στους πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του 2012


Παρατείνεται η απαγόρευση των πλειστηριασμών από τα πιστωτικά ιδρύματα έως το τέλος του 2012 Αυτό αποφάσισε ομόφωνα το υπουργικό συμβούλιο, μετά από εισήγηση του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, με στόχο να προστατευτούν οι δανειολήπτες, οι οποίοι λόγω της κρίσης δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις. Η παράταση κατά ένα ακόμη έτος της απαγόρευσης των πλειστηριασμών θα περιλαμβάνεται σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία ρυθμίζονται μια σειρά θεμάτων με χαρακτήρα κατεπείγοντος, τα οποία σχετίζονται με την εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής και στήριξης της ελληνικής οικονομίας και του Μεσοπροθέσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής. Ειδικότερα, με την εν λόγω πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που θα υποβληθεί το ταχύτερο δυνατόν προς κύρωση στη Βουλή προβλέπονται και διευκρινίζονται ζητήματα: ...
α. που αφορούν την εφαρμογή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) του ν.4021/2011, ώστε να προστατευθούν οι πολίτες οι οποίοι είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα υγειας, είτε έντονα οικονομικά προβλήματα.
β. που είναι σχετικά με την αυτοδίκαιη απόλυση των πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων καθώς και των υπαλλήλων των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ α' και β' βαθμού, που συμπληρώνουν 35 έτη υπηρεσίας και το 55ο έτος της ηλικίας τους και υπάγονται στο συνταξιοδοτικό καθεστώς του Δημοσίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εφεδρείας.
Πηγή: directnews 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ