Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


Β. Ε.Λ.Μ.Ε ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. / Συνεδρίαση 19-12-2011
Το Δ.Σ στη συνεδρίαση του τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 αφού συζήτηση διάφορα προγραμματισμένα και τρέχοντα θέματα, εκτιμώντας την κρίσιμη κατάσταση που διαμορφώνεται στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής μας και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία από την πολιτική του υπουργείου παιδείας και των κυβερνήσεων των μνημονίων, με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητα απαιτεί άμεσα από κάθε αρμόδιο φορέα τη λύση στα εξής φλέγοντας ζητήματα: .......

1.       Να έρθουν άμεσα όλα τα βιβλία στα σχολεία.
2.       Αποκλειστικά δωρεάν πετρέλαιο, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο στα σχολεία με κρατική ευθύνη. Κανένα σχολείο να μη μείνει χωρίς θέρμανση.
3.       Άμεση αντιμετώπιση της φτωχοποίησης του νομού με την στήριξη από του Δήμους της περιοχής μας ενόψει των εορτών των παιδιών των οικογενειών που αποδεδειγμένα θα στερηθούν τα στοιχειώδη αγαθά ακόμη και τη διατροφή τους με έκτακτο κονδύλι από τους δήμους σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα.
4.       Άμεση επίλυση του προβλήματος της χρηματοδότησης της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών με την έναρξη των μαθημάτων του 2012.
5.       Αγωνιζόμαστε να μην γίνει καμία απόλυση, καμία εφεδρεία στους εκπαιδευτικούς και στους εργαζόμενους γενικότερα. Οι γονείς ούτε χρωστάνε, ούτε έχουν για να δώσουν από την τσέπη τους για τη λειτουργία της εκπαίδευσης. Όχι στα οριζόντια χαράτσια που φτωχαίνουν την ελληνική οικογένεια.
 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Καραμητσόπουλος         Κώστας Κορδάτος 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ