Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Με επιστολή τους πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές ζητάνε συγνώμη

  • Η Ενωση τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών ζητάει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, με επιστολή του προέδρου της Κ. Πυλαρινού. Αντε και οι τωρινοί παιδιά…
Ο πρόεδρος της Ενωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών κ. Κ. Πυλαρινός, πρωην βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφτηκε εχθές τους “300 Έλληνες” στην πλατεία Συντάγματος, και τους παρέδωσε μια επιστολή εκ μέρους της Ενωσης και τους ζήτησε να την διαβάσουν από τα μεγάφωνα και γενικά να την δημοσιοποιήσουν.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής παρακάτω.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Ηρθα εδώ για να εξομολογηθώ δημόσια την ενοχή μας.
Εμείς η γενιά της μεταπολίτευσης φέρει ακέραια την ευθύνη γιατί φτάσαμε εδώ. Αλλα ήταν τα οράματά μα, οι αγώνες μας και οι ελπίδες μας και αλλού καταλήξαμε, συντρίβοντας την ζωή και τις ελπίδες των νέων αυτού του τόπου.
Ζητούμε για οτι αρνητικό και λαθεμένο κάναμε συγγνώμη.
Πιστέψτε, όλοι οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές σας ζητούμε συγγνώμη.
Η κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν σας πρόδωσε. Εμείς οι άνθρωποι οι κατά καιρούς εκπρόσωποί σας, σας προδώσαμε.
Μέσα σε χιλιάδες λέξεις δικαιολογημένης οργής ακούστε πρόσθετα και κάποιες λέξεις αντικειμενικής αλήθειας: Μη πετροβολάτε τους δημοσιογράφους. Η πλειοψηφία τους πολλές φορές μας υπέδειξε και μας φώτισε και εμείς τους αγνοήσαμε. Μην αποδοκιμάζετε τους έλληνες αστυνομικούς. Είναι ένστολα παιδιά του λαού που εκτελούν το συνταγματικό τους καθήκον. Μην απαξιώνετε την Δικαιοσύνη, είναι η μόνο ασπίδα προστασίας από τις αυθαιρεσίες της πολιτείας.
Κ. Πυλαρινός
Σύνταγμα 5/6/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ