Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η Αλέκα Παπαρήγα μίλησε στο Αγρίνιο


Συγκέντρωση πραγματοποίησε το Κ.Κ.Ε.  την Πέμπτη στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία Αγρινίου με ομιλήτρια την Γ.Γ. του κόμματος κ. Αλέκα Παπαρήγα. Η ομιλία της κινήθηκε στα πλαίσια των κεντρικών θέσεων του ΚΚΕ.
Η συμμετοχή μελών και φίλων ήταν μέσα στις οργανωτικές δυνατότητες της ΝΕ Αιτωλ/νίας. Δεν υπήρξε η ανάλογη συσπείρωση του κόσμου που είναι αναγκαία στη σημερινή εποχή και αυτό πρέπει να προβληματίζει την ηγεσία του Περισσού.
Το θετικό είναι ότι είδαμε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που πήγαν να ακούσουν την ομιλία και αυτό δείχνει ότι η κοινωνία βρίσκεται σε προβληματισμό και δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα πράξει.
Τα ιδεολογικά όρια μεταξύ των πολιτών, που στενάζουν από την πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας έχουν μικρύνει. Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι εάν η συγκεκριμένη τακτική του ΚΚΕ που να βλέπει παντού ταξικούς εχθρούς και αυτό φάνηκε και από την η ομιλία της Αλέκας χθες βράδυ στη κεντρική πλατεία του Αγρινίου, βοηθά στην υπόθεση της παλλαϊκής συσπείρωση για την ανατροπή της κυβέρνησης και του μνημονίου;
Κάποιοι δεν μηδενίζουμε τους αγώνες της αριστεράς, των αγωνιστικών σωματείων κλπ που αν δεν υπήρχαν σε δύσκολες εποχές μάλιστα θα σας έλεγα αν υπήρχε Σύνταγμα και τι θα ήταν αυτό το Σύνταγμα. Αλλά αυτά ας τα αφήσουμε να τα δείξει και ο καιρός.
Μήπως είναι όμως καιρός να ξανασκεφτούμε από την αρχή και να αφηγηθούμε τον νέο συλλογικό υπόδειγμα που υπάρχει ανάγκη να υπάρξει ; Αφήνοντας όλα τα λουλούδια να ανθήσουν; 
Η φωτο είναι απο http://prototypia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ