Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ERGOLAND ΕΠΕ - 2 Φ/Β ΠΑΡΚΑ ΤΩΝ 100 KW ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δύο (2) Φωτοβολταϊκά πάρκα των 100 KWp στον Δήμο Αγρινίου από την ERGOLAND ΕΠΕ

 Με δύο νέες συμφωνίες για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 100 ΚWp έκαστο, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στη Δημοτική Κοινότητα Καινουργίου και στα Σιτόμενα του Δήμου Αγρινίου, που υπέγραψε η ERGOLAND ΕΠΕ, ισχυροποιεί την παρουσία της και στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας με τα έργα που υλοποιεί και με τους τοπικούς της συνεργάτες, συνεχίζοντας παράλληλα τη δυναμική της πορεία για το 2011, αψηφώντας τις δυσκολίες που έχει εγείρει η οικονομική ύφεση στη χώρα.
Οι εργασίες που θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων εβδομάδων, θα αποτελούνται στο σύνολό τους από εξοπλισμό τεχνολογίας Conergy και θα τροφοδοτούν το δίκτυο, λόγω εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων και ειδικής εφαρμοζόμενης τεχνολογίας από την εταιρεία, με 320.000 KWh ετησίως.......... εξοικονομώντας ταυτόχρονα περίπου 270 τόνους CO2 ετησίως.
Σημειώνεται πως η ERGOLAND ΕΠΕ, που είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως ομίλους επιχειρήσεων, με ισχυρή παρουσία στον χώρο της ενέργειας, της THRIFTFIELD ENTERPRISES Ltd, διαθέτει σήμερα πανελλαδικό δίκτυο και χαρτοφυλάκιο έργων μεσαίου και μεγάλου μεγέθους που ξεπερνά τα 115 MWp. Η ERGOLAND ΕΠΕ για την συνεπή εκτέλεση του έργου της, αξιοποιώντας τη μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών που είναι ενταγμένη στο δυναμικό της, η οποία διαθέτει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στον κλάδο των ΑΠΕ και μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων και σύνθετων έργων, έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001, ISO 14001 και με ISO 18001.

«Ακόμη δύο «πράσινες» επένδυσεις αποδεικνύουν την άμεση ανάγκη για στροφή στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η ERGOLAND ΕΠΕ συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσφέροντας εγγυημένες και ασφαλείς επενδύσεις, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης» ανέφερε σχετικά με τα έργα ο κ. Ηρακλής Χατζηκωνσταντής, Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ