Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Κώστας Καρπέτας: Εικόνα διάλυσης στην περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη

Κώστας Καρπέτας: Εικόνα διάλυσης στην περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη
Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην παράταξη Φαρμάκη, δηλώνει τα εξής: 

«Η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ δύο κορυφαίων στελεχών της πλειοψηφούσας παράταξης, του πρώην αντιπεριφερειάρχη και νυν περιφερειακού συμβούλου Λάμπρου Δημητρογιάννη και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστου Παΐσιου, με αφορμή τις επικείμενες αρνητικές αλλαγές στον Δικαστικό Χάρτη, αλλά και η πρόσφατη παραίτηση για λόγους ηθικής τάξεως του ... αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Νικολακόπουλου με την έναρξη της τουριστικής σεζόν και με τους δείκτες τουρισμού να μειώνονται, αντικατοπτρίζουν την εικόνα διάλυσης στην παράταξη Φαρμάκη και την προσωπική αδυναμία του Περιφερειάρχη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Τα εσωτερικά προβλήματα της πλειοψηφούσας παράταξης, έξι μήνες μόλις μετά τις περιφερειακές εκλογές, έχουν ως αποτέλεσμα να αποσπούν την προσοχή της περιφερειακής Αρχής από τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιφέρειά μας, οι οποίες είναι πολλές και επείγουσες.

Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης αποτυγχάνει να εστιάσει στις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις.

Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, αξίζουν μια σταθερή και αποτελεσματική περιφερειακή Αρχή που θα εστιάζει στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και την ανάπτυξη της περιοχής και δεν θα αναλώνεται στην επίλυση των εσωπαραταξιακών της προβλημάτων.

Η αστάθεια στην παράταξη Φαρμάκη, δεν μπορεί και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της περιοχής και των πολιτών της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ