Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Π. Κουρουμπλής: Δεν είναι μονόδρομος το Μνημόνιο 2

«Προέτρεψα τα παιδιά μου να πάνε στις συγκεντρώσεις»
Σαφές στίγμα, με το οποίο αποστασιοποιείται από το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο για την οικονομία και τα οδυνηρά μέτρα που αυτό φέρνει στην ελληνική κοινωνία, έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.


Μιλώντας στο channel 9 και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο κ. Κουρουμπλής, ερωτηθείς σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει κατά τη ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου, απάντησε χαρακτηριστικά ότι "Το Μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος".


Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο ίδιος παρότρυνε τα παιδιά του να λάβουν μέρος στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων πολιτών που εξελίσσονται σε πολλές περιοχές της χώρας, με επίκεντρο το Σύνταγμα.

Πάντως ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε σε φίλους του στο Αγρίνιο πριν την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ότι έχει θέμα ιδεολογικό και συνείδησης για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και ότι ίναι σε μεγάλο προβληματισμό. Αποκλείουμε την παραίτησή του απο βουλευτής διότι οι ψηφοφόροι του κάτι τέτοιο δεν θα το ήθελαν, όταν μάλιστα ο επιλαχόν του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας, που είναι γνωστά τα προβλήματα που έχει με τους περισσότερους απο τις δημοτικές εκλογές στο Αγρίνιο.

Τοπικοί αναλυτές λένε ότι κ. Κουρουμπλής δεν έχει άλλη επιλογή απο το να πράξη όσα δηλώνει για τη διαφωνία του με το μνημόνιο Νο 2, σε αντίθετη περίπτωση θα φανεί αναξιόπιστος στους δικούς του ανθρώπους, όπου τούτη τη φορά θα του στοιχίσει πολλαπλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε την Κυριακή το "Πρώτο Θέμα", περίπου τριάντα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δείχνουν έτοιμοι να αποστασιοποιηθούν ακόμη και με την ψήφο τους, υπολογίζοντας τις λαίκές αντιδράσεις για το θέμα. 
Μέχρι σήμερα όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εκτός και εάν έχουμε εκπλήξεις. Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχουν πρόθυμοι απο τη Ν.Δ. του λαϊκού κόμματος των ευγενών της Ευρώπης!!! Κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί, η κ. Έλσα είναι ίσως η πρώτη και πίσω ο κ. Χατζηγάκης ο αναμορφωτής της αγροτικής οικονομίας....
Ο κ. Σαμαράς τι τους θέλει αυτούς μας έλεγε τοπικό στέλεχος της νεολαίας του κόμματος της Ν.Δ. 
Από το ίδιο στέλεχος της νεολαίας μάθαμε ότι γίνονται μεγάλες πιέσεις προς την ηγεσία της Ν.Δ. να διαχωρίσουν τη θέση τους απο το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα!!! Ίδωμεν...
Με πληροφορίες και από εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ