Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ (ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15-6-11)

Σήμερα 15 Ιούνη 2011 – ημέρα γενικής απεργίας – δηλώνουμε την συμπαράστασή μας και την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων όλης της χώρας.
Στεκόμαστε δίπλα και αλληλέγγυοι στους δημόσιους υπαλλήλους, τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, στους εργάτες, στους αγρότες, στους άνεργους, στους νεολαίους.
Συμπαραστεκόμαστε σε όλους αυτούς που κάθε νέο πρόσθετο  «μνημονιακό» μέτρο τους οδηγεί με γεωμετρική πρόοδο  στην έσχατη φτώχεια.
 Δηλώνουμε παρόντες σε έναν κοινό αγώνα  για να μπορέσουμε κι εμείς να κρατήσουμε τις δουλειές και τα μαγαζιά μας ανοιχτά.
Αντιστεκόμαστε στις πολιτικές επιλογές που συρρικνώνουν διαρκώς το........εισόδημα των εργαζομένων, που δημιουργούν νέες  στρατιές ανέργων, που αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων λαϊκής κατανάλωσης, που καταστούν δυσβάστακτο το κόστος λειτουργίας των μαγαζιών μας, που οδηγούν την μικρή επιχείρηση να βάλει λουκέτο, που αφανίζουν τον μικρό επαγγελματία – βιοτέχνη.
Ζητάμε να παρθούν μέτρα που θα βγάλουν τη χώρα από την «οικονομική κρίση» και όχι τους πολίτες από τη «μέση».

Απαιτούμε ριζική αλλαγή της πολιτικής που βασίζεται αποκλειστικά στην οικονομική αφαίμαξη των μικρών νοικοκυριών, των οικονομικά αδύνατων, των μισθοσυντήρητων, των συνταξιούχων, των κοινωνικά ευάλωτων.

Αξιώνουμε αλλαγή της πολιτικής που θεωρεί το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας για την αποπληρωμή των δανείων  ενδεδειγμένη λύση ενώ στην πραγματικότητα θα αποδειχθεί  το εθνικό μας  «Βατερλό».

Με αγώνα και κοινή δράση  σε όλα αυτά που μας ενώνουν  - και είναι πραγματικά πολλά – να κάνουμε την αγανάκτηση –δύναμη, την οργή – απαίτηση, το δίκαιο – δικαίωμα.
                                                                                                                   ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ