Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ανοικτή επιστολή ενός γονέα του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας

O Καλλικράτης αρχίζει από το Αγρίνιο!

Ανοικτή επιστολή ενός γονέα στον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, στον Ειδικό Γραμματέα του Υπ. Παιδείας, στους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας και το Δημοτικό Συμβούλιο  Αγρινίου

Την Δευτέρα 18-4-2011 ο Ειδικός Γραμματέας του Υπ. Παιδείας κ. Παπάζογλου θα βρεθεί στο Αγρίνιο όπου θα συναντηθεί με τους τοπικούς παράγοντες και την ακαδημαϊκή κοινότητα αναζητώντας  λύσεις στα προβλήματα  του Πανεπιστημίου Δυτ. Ελλάδας.
Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε να συνεχίσει τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες, που είχαν ανασταλεί επί μία εβδομάδα. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα μέλη της γενικής συνέλευσης καταλήγει «Μοναδική μας επιδίωξη και διαρκής στόχος παραμένει η ενδυνάμωση του Τμήματος ΔΠΦΠ σε ένα ισχυρό , αυτόνομο, βιώσιμο και ανταγωνιστικό Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας».
Αυτό το αίτημα  απευθύνουμε και όλοι  εμείς που στηρίζουμε την δύσκολη επιλογή των παιδιών μας να σπουδάσουν στο Αγρίνιο, εμπιστευόμενοι το Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο και την  ακαδημαϊκή ποιότητα και αριστεία και τους δείκτες αξιολόγησης και διακρίσεις που έχει να επιδείξει το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων (http://www.env.uoi.gr).  Είναι άξιοι όλοι τους, Πανεπιστημιακοί Δάσκαλοι και Φοιτητές, που τολμούν, υπερβαίνουν την απομόνωση και πετυχαίνουν. Υπάρχει άλλη  Πανεπιστημιακή Σχολή, πενταετούς φοίτησης, με πρόγραμμα σπουδών Μηχανικών Περιβάλλοντος  σε όλη την περιφέρεια Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Στερεάς και Αττικής ?
Όσοι  βρεθείτε την Δευτέρα στο τραπέζι των  διαβουλεύσεων,  υποστηρίξτε το αίτημα για ενδυνάμωση του Τμήματος ΔΠΦΠ, ακούστε την φωνή των φοιτητών. Έχουν λόγο και  δεν είναι διατεθειμένοι  να γίνουν πειραματόζωα. Μη κλείνετε τα αυτιά σας  στην έκκληση της αγανακτισμένης φοιτήτριας   «Πάντως ΤΕΙ δεν θα γίνουμε!!...... Μη μας καταστρέψετε στο όνομα της Κυβέρνησης που σας διόρισε» (http://newspressagrinio.blogspot.com/2011/04/blog-post_479.html)
Δίπλα σε κάθε φοιτητή που σπουδάζει στο Αγρίνιο υπάρχει μία οικογένεια. Τα παιδιά μας ξεκίνησαν με  στόχο και όνειρα. Δεν θα παραμείνουμε απαθείς παρατηρητές στην καταστροφή τους.
Ένας πατέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ