Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το φετινό εορτασμό του Πάσχα:

«Τις ημέρες αυτές ολόκληρος ο ελληνισμός θα βρεθεί και πάλι σε ναούς και εκκλησιές για να εορτάσει την ανάσταση του Κυρίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, μια γιορτή που συνοψίζει την τραγικότητα της ανθρώπινης ύπαρξης και ταυτόχρονα τη στιγμή της κορυφαίας υπέρβασης με την επιβολή της ζωής επί του θανάτου και με την ελπίδα που αυτή η επιβολή γεμίζει τις καρδιές μας.

Ιδιαίτερα φέτος που η πατρίδα μας, η κοινωνία μας, ο δημόσιος και ο ιδιωτικός μας βίος δοκιμάζονται σκληρά, έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από άλλες φορές να βιώσουμε το Αναστάσιμο μήνυμα και να πάρουμε από αυτό δύναμη, πίστη και αισιοδοξία για να προχωρήσουμε εμπρός.

Τα πάθη εμπεριέχουν και οδηγούν στην Ανάσταση. Ας επιτρέψουμε σε αυτήν τη σκέψη να οδηγήσει τις ψυχές και τις πράξεις μας.

Απευθύνομαι σε όλους τους συμπολίτες μας που ζουν και κατάγονται από τη Δυτική Ελλάδα και εύχομαι να περάσουν αυτές τις ημέρες με προσωπική και οικογενειακή γαλήνη.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ