Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Ο Δημήτρης Σταμάτης για 2/32 Σ.Ε. Μεσολογγίου και Τ.Ε.Ι.

          ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ_
      Δημήτρης Γ. Σταμάτης
       Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
      Αν. Γραμματέας Προγράμματος
        Συγγρού 340 - 176 73 - Αθήνα
                     www.nd.gr

    Αθήνα 14/04/11

Ο Βουλευτής της Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Σταμάτης συμεριζόμενος απολύτως τις ανησυχίες και τις επισημάνσεις του  κ. Καραπάνου, για τα όσα η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να εφαρμόσει, υφαρπάζοντας δημόσιες διοικητικές δομές από την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, διοικητικές δομές, που όχι μόνο αποτελούν απόδοση τιμής στους ηρωικούς αγώνες και την θυσία της φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων, αλλά και που η χρόνια και αδιάλειπτη παράδοση τους έχει καταστήσει ταυτόσημους της κοινωνικής φυσιολογίας της Ιερής Πόλης, δηλώνει την αντίθεση του σε πράξεις και δράσεις που αποστεώνουν τους συμβολισμούς και υποβαθμίζουν την τοπική οικονομία, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
«Η δημοσιοποίηση του Υπουργείου Άμυνας της πρόσκλησης κατάταξης για την Β΄ ΕΣΣΟ 2011, η οποία δεν προβλέπει το 2/39 ΣΕ στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, με βρίσκει αντίθετο», είπε ο κ. Σταμάτης.
Και συνέχισε: «Επιπλέον, πέρα από την πρόθεση μου να καταθέσω σήμερα επερώτηση στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης για το ζήτημα που προέκυψε, καλώ σε συστράτευσει όλο τον πολιτικό κόσμο του νομού, έτσι ώστε το Υπουργείο να ακυρώσει το σχεδιασμό της κατάργησης της λειτουργίας του Συντάγματος νεοσυλλέκτων της Ιερής Πόλης».
Καταλήγοντας ο κ. Σταμάτης σημείωσε:
«Η Κυβέρνηση όμως, ταυτόχρονα οφείλει, και να διαλύσει «τα νέφη» που εγείρονται από διάφορους κύκλους περί συγχώνευσης, συρρίκνωσης ή ακόμα χειρότερα και της κατάργησης του ΤΕΙ Μεσολογγίου».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ