Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΙΧΜΗΣ

Απάντηση Δημήτρη Σταμάτη στο (Επισυναπτόμενο) δημοσίευμα του ή Δείτε ΕΔΩ: http://www.aixmi-news.gr/index.php/epikairotita/24-slide-show/4630-2011-04-14-14-01-05 της 14ης Απριλίου 2011.
 Θέλω να σας υπενθυμίσω, γιατί φοβάμαι ότι η μνήμη σας είναι επιλεκτικά ασθενής,  το έργο το οποίο μαζί με όλους – συνεργάτες, κοινωνία, δήμος - έχουμε δημιουργήσει και συνεχίζουμε, στα μέτρα των δυνατοτήτων μας, να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε.
Σας υπενθυμίζω επίσης ότι πράγματι οι θέσεις μου ήταν πάντα υπέρ της δημιουργίας του εφετείου στο Αγρίνιο, πράγμα το οποίο είχα και έχω το θάρρος  να το λέω χωρίς περιστροφές και δημοσίως. Φαίνεται όμως ότι με θέλετε συμμέτοχο και εσείς και κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, στην απαξίωση του ίδιου του Μεσολογγίου την οποία επιχειρείτε. Δεν θα με βρείτε συμμέτοχο σε αυτήν σας την προσπάθεια.
Τιμώ, αγαπώ, σέβομαι και θα συνεχίσω για όσο χρόνο με τιμά με την ψήφο της η κοινωνία του νομού Αιτωλοακαρνανίας, να αγωνίζομαι και για το νομό αλλά και για το ίδιο το Μεσολόγγι, βεβαίως χωρίς ποτέ να διεκδικώ το αλάθητο σε όλες μου τις πράξεις.
«Κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι δημότης Μεσολογγίου», έτσι και εγώ είμαι δημότης Μεσολογγίου και νιώθω υπερήφανος για αυτό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ