Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Νέος Γραμματέας των ΑΝΕΛ ο Θύμιος Δρόσος

Νέος γραμματέας των ΑΝΕΛ εξελέγη σήμερα (15/1) ο Θύμιος Δρόσος, τον οποίο είχε προτείνει από το συνέδριο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Δρόσος είναι πρώην νομάρχης στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ επί... χρόνια ήταν δραστήριο στέλεχος της ΝΔ, εκλεγμένος το 2010 και πρώτος σε σταυρούς μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ.
Από τον Ιούνιο του 2016 ήταν γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των ΑΝΕΛ. Στη σχετική διαδικασία που έλαβε σήμερα χώρα στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ πήρε 92 ψήφους, ενώ 27 έλαβε ο απερχόμενος γραμματέας του κόμματος Γιάννης Μοίρας. 8 ψήφους πήρε επίσης η εκ Καβάλας προερχόμενη Λίτσα Τσίγκα, ενώ βρέθηκαν και 13 λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια.
iefimerida.grΠαρουσία του αντιπροέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτη Σγουρίδη, έγινε σήμερα η καθιερωμένη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής ανάμεσα στον πρώην Γραμματέα του Κινήματος Γιάννη Μοίρα και το νυν Γραμματέα Θύμιο Δρόσο, μέσα σε κλίμα άριστης συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ